Bolečine v hrbtenici in vratu? Imamo rešitev za vas.

BOLEČINE V HRBTENICI IN VRATU

Zaradi vse bolj nepravilnega življenjskega sloga, se ljudje vse pogosteje spopadajo s hudimi bolečinami v vratu in hrbtu. Nič nenavadnega ni, če se ljudje s temi bolečinami srečajo že pred 30 letom starosti. Takšne bolečine so drugi najpogostejši razlog za obisk pri zdravniku. Sodobna družba našega planeta se stara in vedno več časa preživimo sede, zato bodo bolečine v hrbtu in vratu gotovo tudi v prihodnje prizadele še več ljudi.

BOLEČINE V HRBTU

Bolečine v hrbtenici nastanejo zaradi različnih vzrokov, ki niso nujno povezani z revmatično boleznijo ali spremembami na hrbtenici. Bolečine hrbtenice so med ljudmi zelo pogoste. Najbolj občutljiva predela hrbtenice sta vratni in ledveni del, ki sta hkrati tudi najbolj gibljiva. Bolečine v teh delih hrbtenice so najpogostejše.

Zakaj bolečine v hrbtenici in vratu nastanejo: nepravilni gibi, slaba telesna drža, sedeče delo, prevelika obremenjenost, pretirana športna dejavnost ali športna nedejavnost, debelost in stres.

Kako si pomagati ob bolečinah v vratu in hrbtu?

- segrevanje področje bolečine s toplimi oblogami ali kopelmi

- razgibavanje telesa z blagimi in nebolečimi gibi

- spanje na primerni vzmetnici, ki dobro podpira našo hrbtenico

- izbira primernega ortopedskega vzglavnika

- uporaba opornice, ki bo nekoliko razbremenila pritisk na vrat

- magnetni trak za vrat ali hrbet

SUPER PONUDBA ZA LAJŠANJE BOLEČIN V HRBTENICI IN VRATU

Elektromagnetni aparat za masažo vratu in hrbta je inovativni masažni aparat, ki sprošča mišice in prodira v njihovo notranjost s pomočjo natančnih in učinkovitih nizkofrekvenčnih elektromagnetnih impulzov. Deluje na ključne točke vratu in hrbta, samostojno ali hkrati, kar zagotavlja izjemno prijeten občutek.

Magnetski učinek bo poskrbel za lajšanje vaših bolečin. Ergonomska in prilagodljiva oblika pa za lahkotno namestitev. Elektromagnetni aparat za masažo vratu in hrbta je udoben in preprost za uporabo in ponuja 6 različnih vrst masaž ter 16 stopenj intenzivnosti.

VEČ O IZDELKU SI LAHKO PREBERETE TUKAJ

Na koncu še najpomembnejše - Redno gibanje! Vsak dan poskrbite vsaj za pol ure gibanja, ki naj vključuje aerobno vadbo, vaje za mišice in raztezne vaje. Redno gibanje vnesite v svoj vsakdan tudi tako, da greste večkrat na sprehod. Poskrbite, da svoje telo vsak dan redno pregibate.