Čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov. Nasveti in izdelki po super cenah.

čiščenje dlak psa in mačke

Jesenski dnevi prinašajo šelestenje listja v vetru, toplino sonca, prelivanje različnih barv in vzorcev v naravi. Prinašajo pa tudi menjavo »kožuha« pri naših hišnih ljubljenčkih in posledično večje količine odvrženih dlak v naših stanovanjih ali hišah. Če vaš ljubljenček biva z vami, lahko po talnih površinah opazimo izpadlo dlako. Sama dlaka je zelo lahka in jo že dvigne nežen piš ter jo ponese na kavč, posteljo, krožnike, vsepovsod, kjer si je ne želimo.

ugodno izdelki za odstranjevanje dlak

Predstavili vam bomo nekaj preprostih trikov s pomočjo katerih boste dlako lažje odstranili s tal in pohištva.

Redno krtačenje

Vsakodnevno krtačenje zelo pripomore k odstranitvi odmrle dlake vašega ljubljenčka. Tako zmanjšamo izpad dlake v našem domačem okolju.

Sesanje

Skupno bivanje z vašim hišnim ljubljenčkom zahteva redno čiščenje vaših bivalnih prostorov. Načinov in pripomočkov za odstranjevanje dlak s pohištva, preprog, oblačil in avtomobila je veliko.

Čiščenje z balonom

Prav ste slišali. Čiščenje dlak z balonom obstaja in je eden najzabavnejših načinov spopadanja s to nadlogo. Balon zaradi statične elektrike pobere dlako, katero nato enostavno odstranimo z balona.

Čiščenje z teniško žogico

Površina klasične teniške žogice je groba, zato se nanjo dlake dobro primejo. Poizkusite.

Lepilni trak

Najde se v vsakem domu in tudi z njim lahko poizkusite odstraniti nadležne dlake s tal, sedežne garniture, tekstilnih prevlek itd. Trak si ovijemo okrog roke in se lotimo odstranjevanja. Ta način je malo zamuden, saj moramo lepilni trak pogosto menjati.

Gumijaste rokavice

Gumijaste rokavice malo navlažimo z vodo in iz pohištva nežno odstranimo odvečne dlake. Priporočamo, da ne pretiravate z vodo.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za popolno odstranitev dlak iz vašega stanovanja, hiše in avtomobila imamo pa za vas pripravljene izdelke, ki so odlični pri svoji nalogi.

Robotski sesalnik R1000

AKCIJSKA CENA: 49,90 € - KLIKNI NA SLIKO

Z njim si boste olajšali odstranjevanje dlak, saj bo delo opravil namesto vas. Sami ga uporabljalo ravno za ta namen in moramo povedati, da se odlično odreže. Ima snemljivo posodo za umazanijo, tako lahko dlake enostavno poberemo ven in jih odvržemo v koš.

Nastavek za sesalnik za odstranjevanje dlak

AKCIJSKA CENA: 16,90 € - KLIKNI NA SLIKO

Dlake, ki so se oprijele sedežne garniture, avtomobilskih sedež, tekstilnih prevlek in podobnih materialov najlažje odstranimo z našim nastavkom, ki ga enostavno uporabimo na svojem tipu sesalca.

Zaščitna avto prevleka z hišne ljubljenčke

AKCIJSKA CENA: 24,90 € - KLIKNI NA SLIKO

Zaščitna avto prevleka za vaše hišne ljubljenčke je Idealna, ko v avtomobilu potujete z vašim hišnim ljubljenčkom. Prevleka je izjemno praktična in enostavna za namestitev na prednjih, zadnjih sedežih ali v prtljažniku.

Krtača in masažna rokavica

AKCIJSKA CENA: 9,90 € - KLIKNI NA SLIKO

Inovativna rokavica, ki bo poskrbela za vsakodnevno odstranitev odvečnih dlak in hkratno prijetno masažo, ter kar je najpomembneje - nežno božanje našega ljubljenčka. Rokavica je narejena iz tkanine, ki diha in ima nastavljive trakove na zapestju za prilagajanje velikosti roke. Rokavica je primerna tako za pse, mačke kot tudi druge živali.

Psst... Ob koncu naročila uporabite promocijsko kodo DLAKE5 in si zraven akcijskih cen še zagotovite dodaten 5% popust na celotno naročilo! :)