Kakšna je razlika med nami in dropshipping podjetjem?

Dropshipping je angleški izraz za določeno vrsto prodajne sheme. Prodajalec (spletna trgovina) nima na zalogi nobenih izdelkov, ampak naročilo svojega kupca preusmeri neposredno k proizvajalcu ali veletrgovcu. Ta nato prejme naročilo in ga pošlje kupcu spletne trgovine, na kateri je naredil nakup.
Takšen model prodaje predstavlja svoji največji prednosti; krajši rok dobave in nižjo ceno izdelkov. Vendar ali je temu res tako?
V Sloveniji že dlje časa opazujemo, da je velik porast dropshipping trgovin. Za večino ne stoji Slovensko podjetje, ampak iz tujine. Spletna trgovina je prevedena v polomljeno Slovenščino in se na njej težko znajdemo.
Vrnimo se k zgornji trditvi, ki trdi, da droppshiping trgovina nudi krajši rok dobave in nižje cene izdelkov.
- Povprečni čas od naročila do prejetja naročenega paketa preko droppshiping trgovine je nad 5 delovnih dni. Ni tako hitro ne?
- Cene izdelkov v dropshipping trgovinah so dostikrat celo večje kot v drugih modelih spletnih trgovinah. Nabavne cene izdelkov in strošek dostave so v večini primerov večje za podjetje, kar pomeni večje cene za potrošnike.
 drugačna darila enostaven nakup
Ne pravimo, da je dropsipping trgovina slab model prodaje, vendar menimo, da je naš boljši.
Zato smo se odločili, da hočemo narediti in podpreti spremembo pri spletnih nakupih v Sloveniji. Naša spletna trgovina www.drugacna-darila.si je prijetno zasnovana in pregledna. Vsi izdelki, ki so predstavljeni pri nas so na zalogi v našem skladišču in jih je mogoče takoj naročiti. Za vse oddane nakupe do 12:00 ure pa je vaše naročilo že drugi dan pri vas.
Smo mlado Slovensko podjetje, ki največjo prednost daje kvalitetnim in varnim izdelkom. Vsi naši dobavitelji so iz Evrope tako, da so vsi naši izdelki primerni za celoten Evropski trg.
Prepričajte se sami in preglejte našo celotno ponudbo izdelkov v naši spletni trgovini www.drugacna-darila.si. Najdite darilo zase ali pa ga podarite nekomu drugemu.