Zaupanja vredna spletna trgovina Drugačna darila

Zaupanja vredna spletna trgovina v Sloveniji

10 razlogov zakaj je naša spletna trgovina Drugačna darila varna in uporabnikom prijazna.

Zaupanja vredna spletna trgovina

1. Enostavno in uporabniku prijazno oblikovana spletna trgovina

Našo spletno trgovino Drugačna darila smo razvili skupaj z ljudmi in profesionalci na področju izdelave spletnih trgovin. Oblikovali smo jo po najnovejših trendih a hkrati poskrbeli, da je pregledna in enostavna za uporabnike. Odstranili smo tudi zamudno registracijo novih uporabnikov ter tako poskrbeli, da je vaš nakup hiter in predvsem varen.

2. Nobenih oglasov in sumljivih povezav

V naši spletni trgovini Drugačna darila ne boste zasledili nikakršnih sumljivih povezav in nadležnih oglasov.  V nobenem primeru ne boste preusmerjeni na strani z nepovezano in sumljivo vsebino, ki niso povezana z delovanjem našega podjetja.

3. Smo pravi ljudje, ki stojimo za spletno trgovino :)

Več o podjetju in spletni trgovini si lahko preberete tukaj. Nas želite videti v živo in se prepričati, da res obstajamo? :) Ni problema, pokličite nas in se lahko dogovorimo tudi za srečanje.

4. Vaša varnost je naša glavna prioriteta

Zraven izgleda in funkcionalnosti smo pri izdelavi spletne trgovine največjo pozornost namenili varnostni naše spletne trgovine, ki je narejena po najnovejših varnostnih standardih, kateri poskrbijo za varne nakupe in plačila z SSL certifikatom.

Kaj je SSL certifikat? Je digitalno varnostno potrdilo, ki zagotavlja pristnost naše spletne trgovine, z uporabo SSL tehnologije pa šifrira vse podatke, ki se prenesejo med nami in našimi obiskovalci. Naš certifikat zagotavlja do 256-bit SSL šifriranje, najsodobnejšo zaščito in nudi podporo za vse brskalnike. Če spletna trgovina ne uporablja SSL certifikata priporočamo, da je ne uporabljate.

5. Preprosto in enostavno vračilo izdelkov

Zavedamo se, da so za potrošnike nakupi preko spleta lahko bolj tvegani kot nakupi v fizični trgovini. Mi želimo to spremeniti! Če z vašim izdelkom ne boste zadovoljni, je bil napačno naročen ali pa je poškodovan ga bomo nemudoma zamenjali ali pa vam vrnili denar v roku 14 dni od dneva nakupa. Brez dodatnih vprašanj!

Preden vi opravite nakup določenih izdelkov v naši spletni trgovini Drugačna darila jih temeljito pregledamo in preizkusimo ali zadostujejo našim kriterijem kakovosti. Nudimo vam 100% garancijo na kvaliteto izdelkov iz celotne naše ponudbe.

6. Tukaj smo za vas

Iščete informacije za kakšen izdelek ali pa nas želite samo nekaj vprašati? Dosegljivi smo za vas preko različnih kanalov za komuniciranje:

V naši spletni trgovini lahko stopite v stik z nami pod zavihkom kontaktirajte nasv desnem spodjem kotu preko Facebook Messenger sporočila, pišete na info@drugacna-darila.si ali obiščete našo Facebook stran Drugačna darila.

7. Natančne in pravilne informacije izdelkov

V opisu izdelkov, ki jih imamo v ponudbi naše spletne trgovine Drugačna darila se trudimo praktično in verodostojno opisati posamezen izdelek ter njegove lastnosti. Vsakemu izdelku priložimo tudi visokokakovostne slike in predstavitev v video posnetku. Veliko pozornost namenimo tudi mnenjem naših kupcev, ki so določen izdelek že kupili. Naši kupci in njihova mnenja so pristni.

8. Pogosta vprašanja (FAQ) na enem mestu

Pod stran našega spletnega mesta – Pogosta vprašanja in odgovori je ustvarjena z namenom lažjega obveščanja in informiranja naših kupcev. Med njimi boste našli veliko vprašanj, ki smo jih skozi čas prejeli od naših kupcev in splošne informacije.

9. Majhne stvari, ki nas ločijo od drugih

Našo spletno trgovino vsak dan temeljito pregledamo vse od uporabniške izkušnje, prilagodljivosti za različne naprave do samega izgleda. Mesečno opravljamo raziskave med ljudmi: če jim spletna trgovina vzbuja zaupanje, ali bi opravili nakup pri nas, kaj jim je všeč in kaj bi spremenili, itd.

Veliko pozornost namenjamo tudi sami slovnici in pravilni rabi jezika. Seveda se najde kakšna napaka, ampak smo samo ljudje. :)

10. Najpomembnejše - Zaupanje

Mislimo, da je zaupanje ključen pogoj za nakup in nadaljnjo sodelovanje. Zaradi vas se vsak dan trudimo postati boljši in vam ponujati le najkvalitetnejše izdelke. Hvala vsem, ki nas podpirate na naši poti! :)