Dostava in plačila

DOSTAVA

Vse pakete dostavljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali DPD. Za vsa naročila do vrednosti 49,99 € je strošek dostave enak ne glede na količino, velikost, težo izdelkov in znaša 3,49 €. Pri prevzemu paketa ni potrebno doplačati nobene provizije.

Ob naročilu višjem ali enakem od 49,99 € je dostava BREZPLAČNA!

Izdelki, naročeni pri nas v spletni trgovini www.drugacna-darila.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Veliko pozornost posvečamo hitri dostavi in tako bo tudi ostalo!

Najsodobnješa dostava pri nas.

Naročene izdelke do 12:00 ure odpošljemo še isti dan (od ponedeljka do petka in izdelke na zalogi) in jih lahko tako prevzamete že naslednji dan. Če vas ob dostavi paketa ne bo doma boste lahko pošiljko dvignili na vaši najbližji pošti v roku 15 dni. Izdelke plačane po predračunu odpošljemo takoj, ko je bilo nakazilo potrjeno. Običajno so vsi izdelki odposlani v 1-3 delovnih dneh. Če vam izdelka ne bomo uspeli pravočasno odposlati oz. ga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili na vaš kontaktni naslov.

Osebni prevzem naročila je možen na sedežu podjetja, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00 ure. Ob prevzemu naročila je možno plačilo le s gotovino. Poleg tega je obvezna predhodna najava preko telefona, elektronskega sporočila ali ob oddaji naročila. 

Imate vprašanje? Pokličite nas na TELEFON ali pa nas kontaktirajte tukaj.

*Naše izdelke dostavljamo tudi z drugimi dostavnimi službami (DPD, GLS, UPS) kadar dostava ni mogoča z Pošto Slovenije. To pravilo najbolj velja za izdelke, ki niso na zalogi v našem skladišču.

PLAČILA

plailo po povzetju

PO POVZETJU

V PriPRAVI!

KARTICA VISA / MASTERCARD

paypal plačilo
plačilo s kartico

PREDRAČUN