Dostava in Plačila

DOSTAVA

Vse pakete dostavljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Za vsa naročila do vrednosti 49,99 € je strošek dostave enak ne glede na količino, velikost, težo izdelkov in znaša 3,50 €. Pri prevzemu paketa ni potrebno doplačati nobene provizije Pošte Slovenije. Ob naročilu višjem ali enakem od 50 € je dostava BREZPLAČNA!

Izdelki, naročeni pri nas v spletni trgovini www.drugacna-darila.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Veliko pozornost posvečamo hitri dostavi in tako bo tudi ostalo!

Ker želimo, da je vaša dostava čim bolj udobna vam v sodelovanju z Pošto Slovenije nudimo obveščanje preko sms-a in elektronskega sporočila preko katerega boste lahko spremenili dostavo paketa (v vašo službo, sosedu, itd.) in spremljali njegovo stanje.

Naročene izdelke do 15. ure odpošljemo še isti dan (od ponedeljka do petka in izdelke na zalogi) in jih lahko tako prevzamete že naslednji dan. Če vas ob dostavi paketa ne bo doma boste lahko pošiljko dvignili na najbližji pošti v roku 15 dni. Izdelke plačane po predračunu odpošljemo takoj, ko je bilo nakazilo potrjeno. Običajno so vsi izdelki odposlani v 1-3 delovnih dneh. Če vam izdelka ne bomo uspeli pravočasno odposlati oz. ga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili na vaš kontaktni naslov.

 

 

 

PLAČILA

Po povzetju - plačilo z gotovino ali bančno kartico ob prevzemu paketa. Provizija odkupnine se ne zaračuna.

Po predračunu – nakazilo na naš transakcijski račun. Po elektronski pošti prejmete predračun z vsemi potrebnimi podatki. Takoj ko je predračun poravnan gre vaše naročilo v dostavo.

PayPal – Plačilo se izvrši preko spletne strani www.paypal.com. Po potrditvi načina plačila ste preusmerjeni na njihov strežnik za dokončanje plačila (navodila so v angleškem jeziku).

Kreditna/bančna kartica (Mastercard in Visa) – Plačilo z kartico je izredno varno (SSL certifikat). Podatki so pri prenosu med trgovino in ponudnikom plačila  s kartico šifrirani.