Pogosta vprašanja in odgovori

KOLIKO ZNAŠA STROŠEK DOSTAVE?

Za vsa naročila do vrednosti 49,99 € je strošek dostave enak ne glede na količino, velikost, težo izdelkov in znaša 3,49 €. Pri prevzemu paketa ni potrebno doplačati nobene provizije.

 

KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM NAROČENE IZDELKE?

Naročene izdelke do 12:00 ure odpošljemo še isti dan (od ponedeljka do petka in izdelke na zalogi) in jih lahko tako prevzamete že naslednji dan. Če vas ob dostavi paketa ne bo doma boste lahko pošiljko dvignili na vaši najbližji pošti v roku 15 dni. 

 

NA KAKŠNE NAČINE LAHKO PLAČAM IZDELKE?

Na voljo imate 3 različne metode plačila: Po povzetju, Kartica Visa/Mastercard ali preko predračuna. Izberite način kateri vam najbolj odgovarja.

 

ALI SO MOJI OSEBNI PODATKI VARNI PRI VAS?

Spletna trgovina je narejena po najnovejših varnostnih standardih, kateri poskrbijo za varne nakupe in plačila z SSL certifikatom. Certifikat zagotavlja do 256-bit SSL šifriranje, najsodobnejšo zaščito in nudi podporo za vse brskalnike. Osebni podatki naših uporabnikov spletne trgovine Drugačna darila so varni in v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

LAHKO IZDELKE KJE OSEBNO PREVZAMEM?

Osebni prevzem naročila je možen na sedežu podjetja, od ponedeljka do petka, od 9.00 do 15.00 ure. Ob prevzemu naročila je možno plačilo le z gotovino. Poleg tega je obvezna predhodna najava preko telefona, elektronskega sporočila ali ob oddaji naročila.

 

KAKO LAHKO UPORABIM PROMOCIJSKO KODO?

Promocijsko kodo vpišete v zaključek naročila, v polje "Promocijska koda". Po vpisu kode, kliknete gumb dodaj in znesek naročila se vam avtomatično zmanjša za vrednost promocijske kode.

 

KAKO LAHKO VRNEM IZDELEK?

Če z vašim izdelkom ne boste zadovoljni, je bil napačno naročen ali pa je poškodovan ga bomo nemudoma zamenjali ali pa vam vrnili denar. Za to imate čas 14 dni od dneva nakupa. Brez dodatnih vprašanj!

 

KDAJ SO URADNE URE POSLOVANJA?

Uradne ure podjetja so vsak dan od ponedeljka do petka od 9:00 do 15:00. Vsekakor pa vam bomo priskočili na pomoč tudi izven uradnih ur. Spletna trgovina je za vse obiskovalce odprta 24 ur na dan in lahko tako oddajo svoje naročilo kadarkoli želijo.